Избор на тапети

В случай, че сте решили да сложите тапети в дома си, то вие ще получите десетки, че дори стотици варианти, от които да избирате. Множеството шарки са приоритет за вас и вие да подберете вечно модерните флорални мотиви, за да постигнете желания интериорен ефект.

В наши дни има тенденция да се избират тапети със сребриста или златиста нишка. При положение, че искате да облепите цялата стая, то изберете цвят, който да не ви натоварва или да затваря пространствата ви. Ако не се справите сами, винаги може да потърсите съвет от специалист по дизайн на интериора.

Изборът на релефни тапети също е много интересен. Тюркоазният или лилав цвят са предпочитани от мнозина, тъй като освен модерни са и много приятни за потребителите. Тук обаче не трябва да забравяме, че и двата нюанса притежават претенциозност, с която е нужно да се съобразите. Друг вариант са пастелните цветове, където се позволяват различни комбинации.

В случай, че сте извършили ремонтни дейности в дома ви, има голяма вероятност да са ви останали парчета от старите тапети. Последните могат да направят промяната на жилището ви пълна, стига да знаете, как да подходите. Даже и да са различни едни от други, то може да ги съчетаете, така че да получите перфектната визия. Дори да ги разхвърляте хаотично ще знаете, че едва ли някой ще повтори вашата уникална идея.

В последно време хората, които боядисват с латекс, използват хитрото интериорно решение да облепят определени части с тапети. При положение, че стените са боядисани в светло жълто, оранжево или бежово, сложете тапети, които да се откроят. Един зелен тапет на хоризонтални линии, би бил чудесно хрумване за вас.

Тапетите никога няма да излязат от мода, защото намират приложение както в домове, така и в хотели, заведения и обществени сгради. В тази статия ви дадохме няколко интересни идеи свързани с интериорни решения и се надяваме да сме ви били от полза.