5 начина да подразните мъжа до вас

Вероятно всяка дама се пита, какво може да изкара един мъж от нерви. Разбира се, мачовците могат да запазят самообладание при различни ситуации, но има и такива, които трудно биха преглътнали и за това трябва да се внимава. Предлагаме ви 5 неща, които дразнят мъжката половина, за да сте наясно, защото той гледа на криво или постоянно сумти.

На първо място поставяме баналния въпрос „Кажи сега, дебела ли изглеждам?“, който се натрапва в мъжката психика и той непрестанно трябва да ви повтаря, че сте си ОК и не се нуждаете от никакви корекции. Това невинаги е вярно, но пък не е нужно да прекалявате с питането.

Втората позиция е за драмите, които си позволявате да създавате. Сълзите, мъчното лице, постоянните ви депресии го карат де се отдръпне от вас. Всяка жена има своите трикове, но когато те са прекалено чести и еднотипни, то може да очаквате скандал и отхвърляне.

Третото нещо, което дразни почти всеки мъж, са лошите думи спрямо приятелите му. Дори и да не одобрявате неговото обкръжение, няма нужда да го натяквате всеки божи ден, защото по този начин ще си спечелите по-скоро противник, отколкото любящ мъж.

Четвъртата причина, която вбесява мъжкото сърце е суетата ви. Разбира се, че е хубаво да се поддържате и го правите предимно заради него, но 2 часа пред огледалото са прекалено много и не се толерират от силния пол.

Петият негативен фактор, който указва влияние върху нервите на съпруга или интимната ви половинка, е постоянното натякване, че не ви казва „Обичам те“. Тук трябва да се знае, че тази дума е прекалено сериозна и се използва в подходящия момент, а не дежурно.

Естествено, има случаи, при които горните неща не важат. Ние просто споменаваме най-честите причини за мъжките нерви спрямо вас, за да ви предпазим от неприятни сцени и спорове. Преценката е лично ваша, тъй че давайте смело напред и не се плашете от нищо.