Какво да носим в колата

Колегите от ladybook.bg са подготвили интересен списък с неща, които всяка дама да носи в колата си. Понеже смятае, че тези принадлежности всъщност са полезни за всеки шофьор и уважаващ себе си пътешественик, решихме да го споделим с вас.

Разбира се, не става дума за стандартните задължителни неща като аптечка, пожарогасител, въже, предупредителен триъгълник, фенерче, помпа, крик и ключ кръст. Става дума за типично женски аксесоари, които могат да ни спасят от големи бели. Затова, нека разгледаме топ 8 на най-полезните дамски аксесоари за автомобил и да ги добавим по най-бързия начин в колата.

Чифт удобни обувки

Да, вероятно всяка от вас разполага с множество красиви обувки, които едва ли обаче могат да се нарекат удобни.

За да шофирате безопасно, най-добре си пригответе един удобен чифт обувки за шофиране, който бързо можете да обуете, когато решите да карате.

Стойка за телефон или таблет

Комуникациите са вече навсякъде, затова е несериозно да се заблуждаваме, че ще изключим мобилния когато шофираме. Това няма как да стане, защото в натовареното ежедневие постоянно работим и не можем да си позволим да пропускаме обаждания. За да си гарантирате безопасност по време на шофирането, снабдете се с удобна стойка за телефона или таблета.

Може също да използвате и хендсфри или блутут слушалка.

Храна и питейна вода

Те са също задължителен атрибут за всяка дамска кола. Здравословна закуска с ядки или сушени плодове, както и шише с вода са винаги добре дошли, когато неочаквано се забавите да закусите или обядвате, попаднали сте в задръстване или всеки друг подобен случай.

Нито закуската, нито водата ще заемат много място в колата, а могат да се окажат в голяма полза.

Органайзери за облегалката и куки за джобовете на седалката

С тези малки приспособления ще си осигурите ред и чистота в колата.

На куките ще провесите чантите с покупки, а органайзерите могат да поберат всички дребни неща, които иначе или ще натъпчете в жабката, или, още по-лошо, ще стоят разхвърляни върху седалките.

Салфетки и мокри кърпички

Задължителни атрибути, като се има предвид, че е много вероятно да си изцапате ръцете по време на път. Мокрите кърпички са многофункционални и ще ви помогнат да поддържате лесно изрядния вид на колата, а и ще ви спасят веднага, ако се изцапате неочаквано. Салфетките също не заемат място, но са винаги готови да подсушат каквото е необходимо.

Останалите задължителни принадлежности за колата четете на https://ladybook.bg/8-neshta-koito-vsyaka-dama-tryabva-da-ima-v-kolata-si/